9 najboljših daril za tovornjakarje | Taho Center

images (1)Leto se počasi zaključuje in božično-novoletni prazniki so praktično pred vrati. Misli vam že uhajajo k veselemu decembru in obdarovanju najdražjih, prijateljev, sodelavcev in poslovnih partnerjev. Je med njimi morda tudi šofer težkokategornika? Ne skrbite!

Za vas smo pripravili 9 odličnih, zabavnih in koristnih idej za obdarovanje poklicnih voznikov!

Ne glede na to, ali vaš obdarovanec obožuje zabavo, skrbi za zdravje ali pa prisega na tehnične igračke, prav gotovo boste med našimi predlogi našli tisto pravo darilo, ki mu bo prižgalo iskrice v očeh 😉 .

 1. Tablica  – za obilo zabave in povezanost s svetom

Tablični računalniki so odlični za branje elektronskih knjig, internetne bančne opravke, poslušanje glasbe, pošiljanje elektronskih sporočil, klepet preko skypa ali ogled filmov. Ker so tako vsestransko uporabni, hkrati pa tudi trpežni, so naravnost idealno darilo za nekoga, ki veliko časa preživi na cesti!

 1. Polarizacijska sončna očala –  za boljši vid in večjo varnost med vožnjo

Pri vožnji proti soncu, ko se zaradi bleščanja s ceste ter sipanja svetlobe z vetrobranskega stekla vidljivost zelo zmanjša, pridejo še kako prav polarizacijska očala. Vid bo v trenutku bister, izboljšala se bo globinska percepcija, vožnja pa postala veliko manj naporna – za voznika kot tudi za njegove oči.

 1. Posoda za počasno kuhanje – zdrava alternativa hitrim obrokom na cesti

Kaj je lahko boljše darilo kot darilo zdravja? Ko je vaš šofer na poti dneve ali tedne, mu najbrž ni ravno enostavno skrbeti še za zdrave obroke in zdravje na sploh. S kuhalnikom za počasno kuhanje bo pripravljanje zdravih, manj mastnih jedi lažje in hitrejše, hrana pa bo okusna in hranljiva kot še nikoli.

 1. Ionizator zraka – za večjo kakovost zraka v kabini

  Cartoon Christmas delivery / cargo truck

Veliko poklicnih voznikov prisega tudi na ionizatorje zraka, s pomočjo katerih ostanejo na dolgi vožnji pozorni in budni. Podarite tak ionizator: preprosta napravica se priključi kar prek cigaretne vtičnice, pri tem pa poskrbi za več kisika in svež zrak “na krovu” tovornjaka.

 1. Avtomobilski razsmernik – za nemoteno delovanje vseh naprav

Vsaka naprava potrebuje napajanje. Ponavadi kabine niso opremljene z USB priključki ali vtičnicami, zato je potrebno pomisliti na drugačno rešitev. Kakovosten avtomobilski razsmernik bo rešil ta problem, saj se napaja iz akumulatorja ter na ta način “oživi” vse tiste stvarčice, ki vozniku olajšajo dolge ure na cesti.

 1. Mini hladilnik za več svežine na poti

Imeti svoj lasten mini hladilnik na krovu? Zdravo prehranjevanje bo tako še lažje! Poleg tega pa bo z njim obdarovanec prihranil tudi čas in denar, saj si bo osvežilno pijačo postregel kar iz hladilnika. Izbirate lahko med številnimi hladilniki različnih oblik in velikosti, zagotovo boste našli pravega.

 1. iTune darilna kartica – za obilo glasbenih užitkov

Človek na poti se nikoli ne naveliča svojih najljubših pesmi ali filmov. Z darilno iTunes kartico boste zagotovo resnično razveselili vsakega glasbenega navdušenca!

 1.  TahoDrive One ključek – za prenos in hranjenje podatkov iz digitalnega tahografa.

S to najnovejšo verzijo profesionalnih ključev za prenos podatkov iz tahografa (ali voznikove kartice) bo obdarovanec lahko izpolnil vse zakonske zahteve v zvezi z arhiviranjem podatkov. Ključek lahko vzame vsepovsod, saj je majhen, priročen, robusten in enostaven za uporabo. Preberite več >>.

 1.  Samo za  zabavo in smehman-wearing-santa-hat-holding-christmas-shopping-bag-smiling-happy-pointing-red-consumerism-sale-buying-xmas-gifts-45580612

V primeru, da iščete le preprosto, a zabavno darilo, na netu poiščite trgovine, ki ponujajo 1000 in 1 zabavno stvar za tovornjakarje. Naj bo to majica z zabavnim napisom, kapa, nalepka ali skodelica za kavo … S takšnim darilom boste na obraz pričarali nasmeh še tako (na videz) robatemu šoferju! 😉

Tako, prišli smo do konca seznama. Karkoli že bo Božiček ali dedek Mraz na koncu izbral – prepričani smo, da z našimi predlogi nikakor ne bo razočaral.

Namig: še več izvrstnih daril za vašega voznika lahko najdete v naši spletni trgovini. Pokukajte, ne bo vam žal!