7 dobrih razlogov zakaj Taho Center | Taho Center

7 dobrih razlogov zakaj Taho Center

1. Imamo znanje in izkušnje

20 let smo se izobraževali in si nabirali izkušnje s tahografi. Lahko ste prepričani, da svoje delo dobro poznamo in da tudi vam lahko pomagamo z vso kompetentostjo in strokovnostjo.

2. Sodelujemo z domačimi in tujimi strokovnjaki

Da lahko zagotovimo brezhibno in strokovno podporo tudi najzahtevnejšim naročnikom, se povezujemo z domačimi in tujimi strokovnjaki, ki dobro poznajo tahograf in vso problematiko iz tega področja.

3. Bedimo nad novostmi in spremembami

Stalno smo pozorni na trende in najnovejša dognanja na področju tahografov. Sledimo tudi zakonodaji in aktualnim spremembam, zato da lahko storitev opravimo v skladu z zakonom in veljavnimi predpisi.

4. Zagotavljamo vam ažurnost in stalno podporo

Kadarkoli potrebujete pomoč in podporo za vaš tahograf, smo vam na voljo. Klicni center TAHO 080 8246 je dostopen 24 ur. Za vas si bomo vzeli čas!

5. Razpolagamo s sodobno programsko opremo

Pri kopiranju, obdelavi in analizi podatkov iz kartice tahografa je dobra programska oprema izrednega pomena, saj omogoča natančen in pregleden vpogled v potek posamezne vožnje.

6. Izjemna lokacija

V Celju, tik ob izvozu iz avtoceste - enostaven in hiter dostop za voznike tovornih vozil.

7. Ugodni plačilni pogoji

Ni rečeno, da je visoka kvaliteta vedno povezana tudi z visoko ceno. Skrbimo, da so cene naših storitev vedno dostopne in konkurenčne.