Sanjate o lastnem poslu? | Taho Center

Sanjate o lastnem poslu?

Če ste si kdaj želeli postati sam svoj šef, imate sedaj izjemno priložnost, da svoje sanje uresničite. Taho Center je uspešno in hitro rastoče podjetje na področju tahografov. Iščemo poslovne partnerje, ki bodo pod uveljavljeno blagovno znamko, z našim znanjem in izkušnjami, pisali lastno zgodbo o poslovnem uspehu.

Odlična poslovna priložnost!

V Sloveniji je registriranih med 35.000 in 40.000 vozil z vgrajenim tahografom. Vsi lastniki tovornih vozil morajo v skladu z veljavno zakonodajo najmanj vsakih 24 mesecev pregledati pravilno delovanje tahografov. V Sloveniji je trenutno akreditiranih 29 delavnic za tahografe, a je kljub temu še vedno dovolj prostora za nove delavnice in nove ponudnike storitev na področju tahografov. Vi ste lahko eden izmed njih!

Franšiza - formula za poslovni uspeh

V Taho centru imamo dolgoletne izkušnje na področju kontrole tahografov in obdelovanju digitalnih podatkov. V tem času smo razvili izpopolnjen poslovni sistem, ki omogoča izjemne poslovne rezultate. Svoje poslovanje želimo razširiti tudi drugod po Sloveniji, zato iščemo ambiciozne posameznike, ki bi prevzeli našo franšizo in vstopili na dinamičen in rastoč trg tahografov.

Z nakupom naše franšize v celoti prevzamete naše znanje, izkušnje in že uveljavljeno blagovno znamko. Poleg tega vam zagotovimo:

- vpeljan posel po principu “na ključ”,

- pomoč pri izbiri kadra,

- vso potrebno opremo za nemoteno delo,

- pomoč izkušene ekipe, ki vam je vsakodnevno na razpolago za svetovanje.

Franšiza za vas pomeni bistveno manjše poslovno tveganje in hkrati maksimalne možnosti za dobre poslovne rezultate.

Do poslovne samostojnosti in finančnega uspeha vas ne loči več veliko! Pokličite nas in poslali vam bomo še več informacij o tej poslovni priložnosti.