Kdo smo | Taho Center

Kdo smo

Podjetje Taho Center je bilo ustanovljeno leta 2008 v Celju, kjer je sedež podjetja in kjer deluje ekipa usposobljenih in izkušenih strokovnjakov na področju tahografov.

Znanje in izkušnje s tahografi smo si nabirali več kot 20 let. V tem času smo razvili profesionalno in celovito rešitev, s katero lahko voznikom in prevoznikom ponudimo na enem mestu praktično vse, kar potrebujejo za svoj tahograf.

Zakaj bi se odločili za nas? Tukaj je 7 dobrih razlogov >>

Naša vizija je jasna - postati želimo vaš zanesljiv in zaupanja vreden tahografski center in vam ponuditi mesto, kamor se boste vselej lahko obrnili z vprašanjem, konkretnim problemom ali željo.

Za vaš tahograf bomo uredili vse potrebno, tako da boste zadostili veljavnim predpisom in zakonodaji.

Pomagamo vam pri kontroli, kopiranju, obdelavi, analizi in celo arhiviranju podatkov za vaš analogni ali digitalni tahograf. Več o naših storitvah si lahko preberete tukaj.

Splošne pogoje poslovanja podjetja Taho Center si lahko preberete tukaj.


Naša delavnica za tahografe je akreditirana po standardu SIST EN ISO/IEC 17020:2012, tip C. Ta akreditacija priznava usposobljenost za opravljanje kontrole zapisovalne opreme v cestnem prometu (analogni in digitalni tahografi). Več o akreditaciji si lahko preberete tukaj.

Podjetje Taho Center je v letu 2015 pridobilo tudi certifikat poslovne odličnosti Excellent SME, katerega veljavnost lahko preverite s klikom na ikonico v spodnjem desnem kotu strani.

qr_seal_print