Spletna trgovina

Prikaži košarico Izdelek “Avtoradio VDO CD+USB” je dodan v košarico.
Akcija!

Avtoradio VDO USB

107,58 96,82 brez DDV

Spletna cena

Opis izdelka

Robusten, enostaven za uporabo in estetski – uživajte v čudovitem zvoku!

Raziščite novo generacijo radijskih sprejemnikov – rezultat naših bogatih več-desetletnih izkušenj. VDO zvočni sistemi za vozila so si v »infotainment« svetu prislužili velik ugled. To novo serijo odlikuje harmonija čiste estetike in zvoka vseh vrst sodobnih glasbenih virov.

Možnost izbire med štirimi impresivnimi modeli

Novi radijski sprejemniki za vozila so na voljo v štirih različicah: dveh 12-voltnih in dveh 24-voltnih izvedbah (samo z USB priključkom ali z USB in CD). VDO avdio sistemi za vozila so najvišji dosežek našega uspešnega nenehnega procesa optimizacije izdelkov. Zaradi svoje robate in zanesljive konstrukcije so idealni za vsakodnevne aplikacije, od vožnje po avtocestah, pa do težkega terena.

Pri rokovanju z novimi VDO radijskimi sprejemniki gre brez nepotrebnih nadaljnjih besed za jasen dizajn, velike gumbe in enostavne tipke. Poleg visoke kakovosti je bila ključna prioriteta enostavnost uporabe. Intuitivni vmesnik ponuja enostaven dostop do premišljenega nabora funkcionalnosti ter zadovoljstvo ob preprostem rokovanju.