Stoneridge SE5000 Exakt Duo2 – Posodobljen in izdelan po vaši meri! | Taho Center

Stoneridge SE5000 Exakt Duo2 - Posodobljen in izdelan po vaši meri!

Stoneridge-SE5000-Exakt-Duo-2Stoneridge je znova presenetil! Posodobljeni in še pametnejši tahograf, v katerem so predvsem upoštevane vaše želje. Sedaj bo vaše delo enostavnejše in še bolj učinkovito!

Stoneridge SE5000 Exakt Duo2 je v tem trenutku najpametnejša naprava, ki jo lahko uporabite v vašem vozilu. Tahograf je izdelan s pravilom ene minute (One Minute Rule) in poleg vseh dosedanjih prednosti nudi številne druge, ki lahko bistveno olajšajo vaše vsakdanje delo. Tudi tahografskim delavnicam prihrani precej časa!

Vaše želje so upoštevane!

Eden od razlogov, zakaj vas bo novi tahograf tako navdušil, je v tem, da so v posodobljeni verziji upoštevane tudi vaše želje, potrebe, predlogi in ideje. Nastajal  je namreč v sodelovanju z delavnicami, voznimi parki in vozniki tovornjakov!

Kakšne prednosti vam nudi?Stoneridge-SE5000-Exakt-Duo-2

Poleg obstoječih funkcij, kot so denimo posodobitve v realnem času in odštevanje časa vožnje ter počitka, nudi tudi:

 • Pravilo ene minute: originalna tehnologija, ki v povprečju upošteva dodatnih 45 minut že integriranega dnevnega časa vožnje – pridobite torej dodatni čas za vožnjo!
 • Drugi vir gibanja: status za drugi vir gibanja se zdaj izpiše na tehničnem izpisu.
 • Aktualna različica tahografa: prikaže se že ob zagonu in v Info meniju, zaradi česar boste vselej seznanjeni z aktualno verzijo.
 • Napredno obdobje razpoložljivosti: sedaj lahko nastavite, na kakšen način naj se šteje obdobje razpoložljivosti.
 • Opozorila po Direktivi o delovnem času: Novi Duo zaslon vas opozori, kdaj se približuje limit delovnega časa. Sedaj boste natančno vedeli koliko časa delate, kar pomeni manj kršitev in kazni. Poleg tega boste lahko tudi bolj učinkovito načrtovali vaš delovni teden.
 • Podatki o trajektih in vlakih v realnem času: ves čas so vam na voljo izračuni za trajekte in vlake.
 • Avtomatična zapora kartice podjetja: ob prvem vstavljanju nove tahografske kartice podjetja, se podatki avtomatično zaklenejo. To prepreči nepooblaščeni osebi vpogled v vaše podatke.Stoneridge-SE5000-Exakt-Duo-2
Konec prekoračitev delovnega časa ali prekratkih odmorov!

Ko smo se pogovarjali z našimi uporabniki, smo ugotovili, da pogosto vozijo preko svojega delovnega časa ali pa si vzamejo prekratke odmore. Zato smo se odločili ustvariti Duo tehnologijo – orodje za podporo pri odločanju, ki za čase vožnje in počitka prikazuje posodobitve v realnem času. S tem seveda ostanete v okviru zakonskih zahtev, optimizirate svoj čas na cesti in se prilagodite vsem spremembam na svoji poti!

Dodatne prednosti tahografa:
 • Super-hitri časi prenosa podatkov.Stoneridge-SE5000-Exakt-Duo-2
 • Preprosti in intuitivni ročni vnosi.
 • Dve-letna neomejena garancija števila prevoženih kilometrov.
 • Brezplačna online izobraževalna orodja.
 • Brezplačne aplikacije, ki vozniku pomagajo preživeti dan.
S tahografon Stoneridge SE5000 Exakt Duo2 pridobite veliko!

Če na kratko povzamemo, novi Exakt Duo2 je izdelan po vaši meri. Z njim boste pridobili na času vožnje, se izognili kršitvam in kaznim, izboljšali izkoristek voznika in vozila ter pridobivali pomembne podatke v realnem času.

Najnovejši Stoneridgov tahograf lahko kupite tudi pri nas.

Pošljite povpraševanje tukaj >>