Storitve | Taho Center

Storitve

Kontrola tahografov

V skladu z zakonodajo mora lastnik vozila z vgrajenim tahografom najmanj vsakih 24 mesecev kontrolirati tahograf in omejilnik hitrosti v odobreni delavnici za tahografe.

Taho center ima pooblaščeno in akreditirano delavnico za izvajanje kontrole tahografov.

Kopiranje podatkov

V Taho centru poskrbimo, da podatke iz kartice voznika in iz digitalnega tahografa skopiramo, obdelamo v vidno obliko (format pdf) in analiziramo.. Dokumente vam pošljemo po pošti (shranjene na CD mediju) ali pa jih hranimo do vašega naslednjega obiska.

Na vašo željo lahko dokumente tudi arhiviramo v pooblaščenem in akreditiranem podjetju za arhiviranje, tako da z njimi nimate nobenega dela ali skrbi.

Obdelava in analiziranje podatkov

Razpolagamo s sodobno programsko opremo, s katero lahko kvalitetno obdelamo in analiziramo podatke iz kartice in tahografa.

Tako imate lahko pregleden in natančen vpogled v potek posamezne vožnje (čas vožnje, počitkov, prekoračitve ...). Takšen vpogled pa vam služi za učinkovitejšo organizacijo in racionalizacijo voznikovih aktivnosti.

Svetovanje

Tahograf je nujen in nepogrešljiv pripomoček za vsakega voznika in prevoznika, zato je dobro poznavanje tega instrumenta zelo pomembno.

S svetovanjem vam želimo podati praktične napotke za uporabo tahografa. Izvajamo tudi seminarje za voznike, mehanike, prodajalce vozil, vodje voznih parkov,...

Modul za oddaljeno pomoč

PCvisit Support 15 modul za strankeTaho Center uporablja PCvisit programsko opremo za pomoč strankam na daljavo.

Navodila za uporabo: kliknite na gumb "ZAČNI ZDAJ!" da začnete prenos pcvisit Modula za stranke (pcvisit Support Kunden-Modul, Windows različica). Odvisno od brskalnika se bo program samodejno zagnal ali pa ga bo treba poiskati med Prenosi in zagnati ročno.

Ko se program (modul za stranke) zažene, je potrebno vpisati "Remote Session ID" (identifikacijsko številko seje), ki jo morate pridobiti od osebja Taho centra.

Za prenos različice programa za Mac OS kliknite tukaj.

Kontakt

Vse storitve podjetja Taho Center:

- Kontrola analognih in digitalnih tahografov

- Kontrola omejilnikov hitrosti

- Popravilo analognih tahografov proizvajalca Continental (Kienzle, VDO, Siemens VDO)

- Naknadna vgradnja tahografov v vozila (za prevoz šolskih otrok, vleka prikolice)

- Kopiranje, obdelava in arhiviranje digitalnih podatkov (iz kartice voznika ter iz vseh odobrenih tipov digitalnih tahografov)

- Prodaja strojne opreme za kopiranje digitalnih podatkov

- Prodaja programske opreme za obdelavo digitalnih podatkov

- Organiziranje praktične delavnice o uporabi tahografov (za voznike, vodje voznih parkov, mehanike, prodajalce vozil ipd)

Ne odlašajte in nas kontaktirajte še danes!

Povpraševanje