VDO radio – neprecenljiv dodatek v vsakem vozilu | Taho Center

VDO radio - neprecenljiv dodatek v vsakem vozilu

Sleepy-truck-driverSodobni človek kar precej svojega časa preživi v avtomobilu. Vozi se na delo, po opravkih ali pa se odpravi na dolgo potovanje. Mirno lahko rečemo, da je vaše prevozno sredstvo več kot le vozilo, ki vas pripelje do želene destinacije. V bistvu je tudi vaš drugi dom in še kako pomembno je, da v vožnji uživate.

Zdaj pa si zamislite naslednji scenarij. Ponoči se že nekaj ur vozite po cesti, kateri ni in ni videti konca. V vozilu ste sami, brez družbe, s katero bi lahko izmenjali kakšno besedo ali dve. Počutite se osamljeno. Popolno tišino moti le tih zvok brnečega motorja …

Nič ni hujšega kot vožnja v tišini, kajne?

Na splošno smo ljudje “narejeni” tako, da imamo radi dobro glasbo. Še posebej radi pa prisluhnimo najljubšim pesmim takrat, ko vozimo. Glasba nam pomaga, da smo manj napeti in utrujeni, prispeva k dobremu počutju ter razpoloženju, pa tudi čas med vožnjo nam hitreje mineva. Prav tako želimo biti med vožnjo na tekočem z vsemi najnovejšimi informacijami, kot so koristna obvestila o prometnem stanju na cestah ali vremenska poročila.

V skladu z ritmom utripa srca

Ste vedeli, da je najbolj primerna glasba za poslušanje med vožnjo tista, ki posnema ritem bitja srca, saj preprečuje agresivno in prehitro vožnjo? Z mislijo na to smo za vas smo pripravili lestvico 10 najbolj primernih pesmi za vožnjo (vir: 24ur.com):VectorHeartBeat

 1. Come Away With Me – Nora Jones
 2. Billionaire – Travie McCoy (feat. Bruno Mars)
 3. I’m Yours – Jason Mraz
 4. The Scientist – Coldplay
 5. Tiny Dancer – Elton John
 6. Cry Me A River – Julie London
 7. I Don’t Want To Miss A Thing – Aerosmith
 8. Karma Police – Radiohead
 9. Never Had A Dream Come True – S Club 7

Priporočamo še eno slovensko, zdaj že zimzeleno melodijo. Na naslednji dajši vožnji prisluhnite tudi popevki Siva pot, ki jo prepeva Aleksander maxresdefaultMežek.

Vozniki, ki si med poslušanjem glasbe tudi zapojejo, so bolj osredotočeni na vožnjo in redkeje zaspijo za volanom

Naj na tem mestu izpostavimo tudi poklicne šoferje, ki na cesti preživijo ogromno svojega časa. Za njih je ključnega pomena, da se med vožnjo počutijo sproščeno, udobno in varno. Tudi oni si lahko izboljšajo kvaliteto vožnje tako, da poslušajo glasbo. Zatorej lahko mirno potrdimo, da je avtoradio zagotovo dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem vozilu! Katera pa je najboljša izbira?

Mimogrede: več o preprečevanju zaspanosti za volanom si lahko preberite tukaj

Zanesljiv, enostaven za uporabo in učinkovit VDO avtoradio bo zadovoljil vse vaše potrebe

Avtoradio je jedro in srce akustičnega sistema v vsakem avtomobilu, kombiju ali tovornjaku, saj je končni rezultat (zvok) v veliki meri odvisen prav od njega  VDO avtoradio je največji dosežek uspešnega procesa optimizacije avdiosistemov, prihaja pa izpod rok v svetu zabave in informacij mednarodno uveljavljenega podjetja VDO. Serija predstavlja harmonijo čiste estetike in zvoka za vse vrste glasbenih virov.

Posodobljen stajling in nove funkcije za vsestransko uporabo ter odličen zvokvda-radio_cd-usb_2-700x217

Robusten VDO avtoradio z FM/AM RDS tunerjem se ponaša z zanesljivo konstrukcijo, ki je prilagojena tako vožnji po avtocesti kot tudi vožnji po težavnem terenu. Jasen dizajn, veliki gumbi, enostavne tipke, kristalno čist zvok ter odlična vidljivost zaslona podnevi in ponoči so samo nekatere od številnih odlik. Poleg visoke kakovosti je bila ključna prioriteta tudi zadovoljstvo ob preprostem rokovanju: intuitivni vmesnik zagotavlja enostaven dostop do premišljenega nabora različnih funkcionalnosti.

Izbirate lahko med 4 impresivnimi modeli:truck-driver-thumbs-up

 • 12 voltna izvedba samo z USB priključkom
 • 12 voltna različica z USB in CD
 • 24 voltna izvedba samo z USB priključkom
 • in 24 voltna izvedba z USB in CD
Naredite si ure in minute za volanom krajše ter bolj zanimive!

Ne pozabite, ob dobri glasbi in koristnih informacijah je vse lažje in zagotovo smo vam pomagali pri odločitvi, kateri avtoradio izbrati. Omislite si svojega “akustičnega sopotnika” še danes. Več o VDO avtoradiju si lahko preberete v prvi tahografski spletni trgovini v Sloveniji (in na celotnem Balkanu), kjer ga lahko tudi naročite.

Srečno na poti!