Vse kar potrebuje vaš tahograf! | Taho Center

Pametni in uspešni avtoprevozniki vedo, da je nekatera opravila dobro prepustiti zunanjim strokovnjakom, saj tako lahko privarčujejo čas in si prihranijo mnogo skrbi. Tahograf je ena od takšnih stvari. In Taho center je poslovni partner, ki ga ceni in priznava vse več slovenskih avtoprevoznikov.

“Naše izkušnje s Taho centrom so zelo pozitivne, saj so dinamični, inovativni in izkušeni, pri svojem delu pa strokovni in profesionalni.”
(Unimark, Matjaž Robek s.p.)

Izobražena in izkušena ekipa strokovnjakov

Tisti, ki že leta sodelujejo s podjetjem Taho center, poudarjajo njihovo strokovnost in izkušenost. Gre za ekipo, ki na področju tahografov deluje že več kot 20 let in dobro pozna svoje delo. Vsa leta intenzivno zasleduje zakonodajo povezano z njihovo uporabo in svojim strankam pomaga z nasveti in aktualnimi informacijami, s katerimi prevozniki ostajajo na varni strani zakona, imajo vpogled v potek svoje vožnje in jo lahko tudi dobro optimizirajo.

Več kot 750 zadovoljnih strank!

Od leta 2008, ko je bil Taho center ustanovljen, več kot 750 zadovoljnim strankam zagotavlja profesionalno in celovito rešitev. Vizija podjetja je jasna: postati zanesljiv in zaupanja vreden tahografski center, kamor se prevozniki lahko obrnejo s kakršnim koli vprašanjem ali problemom v zvezi s tahografi.

“Profesionalni, zanesljivi, prijazni, ustrežljivi, prilagodljivi, dostopni – vse na visokem poslovnem nivoju.”
(Nevenka Lever, LGM Transporti d.o.o.)


Vse za tahograf na enem samem mestu!

Eden glavnih razlogov za zadovoljstvo strank je nedvomno dejstvo, da lahko v Taho centru dobijo prav vse v zvezi s tahografom na enem mestu.

Tukaj so glavne storitve podjetja:

 • Kontrola analognih in digitalnih tahografov ter omejilnikov hitrosti
 • Kopiranje digitalnih podatkov iz kartice voznika in iz digitalnega tahografa, njihova obdelava in izpis v pregledni obliki (PDF)
 • Pridobljene podatke zapišejo na CD/DVD in jih arhivirajo,
 • Naknadna vgradnja tahografov v vozila (za prevoz šolskih otrok, vleka prikolice)
 • Prodaja strojne opreme za kopiranje digitalnih podatkov
 • Prodaja programske opreme za obdelavo digitalnih podatkov

Svojim strankam pa so za vprašanja in pomoč na voljo tudi izven delovnega časa!

Akreditirana delavnica za tahografe

AkreditacijaDelavnica podjetja Taho center je akreditirana po standardu SIST EN ISO/IEC 17020:2012. Akreditacija priznava usposobljenost za opravljanje kontrole zapisovalne opreme v cestnem prometu (analogni in digitalni tahografi).

Dostopni po vsej Sloveniji

Ena od pomembnejših prednosti, ki jih zadovoljne stranke Taho centra pogosto poudarjajo, je njihova dostopnost. Zavedajo se namreč, da je prav ta ključna za številne avtoprevoznike, katerih delo je terensko in razpršeno po vseh slovenskih regijah.

Storitve kopiranja in obdelave digitalnih podatkov tako zagotavljajo v Ljubljani in okolici, na Kozjanskem in Obsotelju ter v Savinjsko Šaleški dolini.

“Super lokacija, spoštovanje dogovorjenih terminov, prijaznost, ustrežljivost … To smo potrebovali in dobili. Le tako naprej!”
(Marko transport, Marko Brežnik s.p.)


Franšizna enota v Ljubljani

Pod imenom Taho center v Sloveniji deluje samostojna franšizna enota. Pokriva celotno osrednjeslovensko regijo, ki je še posebej aktualna za voznike in prevozna podjetja v Ljubljani in okolici.

Poslovalnica skrbi za izvajanje kopiranja, obdelave in arhiviranja digitalnih podatkov.

Ste tahomat že preizkusili?

Ali ste vedeli, da od leta 2012 pod okriljem podjetja Taho center delujeta dva tahomata, eden v Celju in drugi v Podplatu pri Rogaški Slatini?

Gre za dva od prvih avtomatov v Sloveniji, ki prevoznikom omogočata kopiranje kartice voznika na licu mesta – ob vsakem času. Vozniki tako niso vezani na delovni čas podjetij in kartico lahko kopirajo takrat, ko to dejansko potrebujejo.

estorePrva e-trgovina v Sloveniji in na Balkanu!

V mesecu novembru je zaživela spletna stran www.tahocenter.si, kjer med drugim lahko obiščete tudi e-trgovino – prvo tovrstno spletno trgovino v Sloveniji in na celotnem Balkanu!

Tako boste odslej boste lahko preko spleta kupovali opremo za kopiranje tahografskih podatkov, tahografske lističe in rolice, navigacijske naprave, programsko opremo, mape, slepe plošče, registratorje, čistilne krpice in vrsto drugih nujnih in pripravnih izdelkov za lažje delo in bolj učinkovito poslovanje.

Trenutno je na voljo 18 izdelkov, trgovina pa se bo redno posodabljala z novimi produkti.

“Z vašimi produkti, odzivnostjo in storitvami smo zadovoljni, pa tudi s ceno, saj je ta ne glede na krizne čase še vedno dostopna vsem.”
(Ožbej Krpač, Gozdno gospodarstvo Slovenj Gradec)


Programska oprema za samostojno obdelavo in analizo podatkov

Poleg navedenih izdelkov vam v Taho Centru nudijo tahografski program, ki navdušuje prevoznike po vsej Evropi!

Tachonova_BoxShot7_300dpi z odsevomTachonova® T8 lahko postane vaš nenadomestljivi virtualni asistent, ki namesto vas opravi ogromno administrativnega dela. Za vas lahko:

 • Odčitava in arhivira podatke iz kartic voznikov in digitalnih tahografov,
 • Analizira in prikazuje vse pomembne podatke o voznikih in vozilih,
 • Analizira prekrške glede časa vožnje in počitka in celo sam izdela opomnik vozniku,
 • Pošilja podatke iz kartice neposredno na elektronsko pošto,
 • Omogoči izvoz po zakonu obveznih podatkov za upravne organe in še mnogo več…

Program lahko kupite tudi v naši e-trgovini. Po pošti ga boste prejeli v nekaj dneh in ga plačali po povzetju. Za več informacij o programu jih lahko pokličete tudi na brezplačni telefon 080 TAHO (080 82 46).

Zadovoljni smo z vami in vašim delom. Delo opravite hitro, prijazno, kvalitetno in vedno nas presenetite z zahvalo za plačilo računa.
(Regina Čepin, SGP Čepin d.o.o.)


Imate vprašanje za nas ali želite ponudbo? 

Izpolnite spodnji obrazec.